Studio’s Color in Motion

WIE ZIJN WIJ?

Color in Motion is een Nederlandse firma die gespecialiseerd is in Color Grading. Wij faciliteren TV producenten als Warner Bros, SimpelZodiak, EndmolShine en FremantleMedia.

In 2017 hebben we een nieuwe standaard voor colorgrading geïntroduceerd in Nederland. Een premium service voor een veel scherpere prijs dan men tot dan toe gewent was. Met behulp van Davinci Resolve en een streng kwaliteitsproces leveren onze coloristen de kwaliteit die uw beeldmateriaal verdient.

Waarom werken wij met Coloristen uit Zuid-Europa? Omdat ze daar al veel langer Color Grading toepassen dan wij, en dus meer ervaren zijn. Ook ligt het uurtarief daar een stuk lager aangezien er gewoonweg meer coloristen zijn, dat voordeel ziet u weer terug in onze offertes. Wij staan garant voor de kwaliteit. Daarom vindt er in Nederland nog een final check plaats en zetten we indien nodig de laatste puntjes op de i, waarna u het gekleurde file van ons terugontvangt.

Wij besparen u tijd en kosten en nemen het gehele proces van file handling, colorist management, (uw) briefing tot en met de finale visuele check uithanden. Uren naast een colorist zitten en aanwijzingen geven over de Look&Feel is dus ook niet meer nodig. Al het werk wordt gecoördineerd vanuit ons Hoofdkwartier in Heemstede.

Zo komen wij onze belofte na….. ‘Perfecte kwaliteit, beste prijs en geen gedoe’.

Studio’s Color in motion 

Na een grondige selectie hebben wij meerdere senior coloristen aan ons weten te binden. Zij zijn bekend met de hoge Europese standaards en zijn echte vakidioten. Zij transformeren uw beeldmateriaal, als ware Michelangelo’s, in de door u gewenste Look & Feel.

studio Madrid

Madrid is de thuishaven van veel grote, belangrijke Spaanse Media ondernemingen, en de daaraan gerelateerde bedrijven. Het wordt daarom ook wel de Spaanse hoofdstad van TV genoemd. Onze Studio in Madrid is naast Color Grading ook gespecialiseerd in Chroma Keyen.

studio Lissabon

Lissabon is een fantastische stad waar veel professionals uit de TV industrie werken. Onze colorist aldaar grade al meer dan 8 jaar en heeft een Bachelor degree in Audiovisual and Multimedia behaalt aan het ‘Institute of Communication and Media of Lisbon’. Hij is gespecialiseerd in TV entertainment, korte films, music video’s en commercials.

studio Istanbul

Istanbul is één van de mooiste steden van de wereld, gelegen op een kruispunt van 2 culturen. Onze studio bevindt zich in het Europese gedeelte van de stad. De coloristen van Studio Istanbul hebben over de hele wereld gewerkt, alvorens ze terugkeerde naar Istanbul om daar hun geld te verdienen met hun Color Grading vaardigheden.

studio Dhaka

Een enorme stad met ongelofelijk vriendelijke mensen. In onze professionele studio in Dhaka worden voornamelijk blurwerkzaamheden gedaan. Gezien het tijdverschil kunnen spoedopdrachten voor kleurcorrectie hier ook worden uitgevoerd. Een zeer korte doorlooptijd is dan uw voordeel. 

Pin It on Pinterest