Onze Diensten

COLOR GRADING

Color grading is meer dan alleen maar ‘een beetje recht trekken’, het is de visuele make-up die elk programma, docu of commercial nodig heeft. Hiermee wordt van al het diverse beeldmateriaal één mooi geheel gemaakt, en voegen we daarnaast ‘stijl’ en ‘gevoel’ toe.
Het is een belangrijk, artistiek, onderdeel in het post-productie proces. En ja, het klopt dat Color Grading aan smaak onderhevig is, daarom doen we vooraf een test-grading met u als eind-verantwoordelijke. De overeengekomen ‘Look&Feel’ wordt dan de blauwdruk voor de gehele serie of docu.

Onze top coloristen werken op volledig uitgeruste Davinci Resolves suites, in één van de 4 Color in Motion studio’s. 

Blurren

Objecten, logo’s of personen onherkenbaar maken met blur of mozaïek maskeren is tijdrovend werk. Zeker wanneer ze bewegen of er handen of objecten voorlangs gaan. Vaak neemt de editor deze vervelende taak op zich.

Waarom niet het colorgraden en blurren tegelijkertijd doen? Het scheelt tijd, en dus geld. Onze coloristen doen het beide in één keer in Davinci Resolve. Mocht alleen blurren nodig zijn, kan dat ook.

Hoe dan ook, onze geldbesparende dienst zorgt ervoor dat uw editor zijn kostbare tijd kan besteden aan wat voor hem echt belangrijk is….  het maken van een goed verhaal.

CHROMA KEYEN

Om een mooi Chroma Key te maken, zonder groene of blauwe randen, wordt de achtergrond en voorgrond apart gecolorgrade. Daarna worden de 2 gegrade shots samengevoegd tot één shot door een editor of visual-effect artist.

Bij Color in Motion houden we van efficiënte workflows. We doen daarom het chroma-keyen en colorgraden tegelijkertijd. Davince Resolve heeft een goeie ‘chroma keyer’ ingebouwd, er hoeft dus geen extra budget te worden gereserveerd voor een editor of visual effect artist. 

Bespaar tijd en geld, laat de color grading en het bewerken van chroma-key clips over aan de experts van Color in Motion.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten zeggen.

“Een project met heel veel verschillende bronnen; complexe, uiterst contrastrijke lichtbronnen in het najaar van België.
Probeer daar maar ‘ns een strak beeld van te maken. Colorinmotion deed het voor “De Invasie van België”, een productie van SimpelZodiak voor PowNed/NPO3.
Een mooie gebalanseerd eindresultaat. Dank!”
Jan-Pieter Stafleu

Eind-Redacteur, Voor Simpel Media

Dank voor de fijne samenwerking.
Wanneer we weer beeldmateriaal te kleuren hebben, dan weten we jullie te vinden!

Paulien vd Wetering

Executive Producer “Herbestemming”, IDTV

Ik heb het genoegen gehad om met Color in Motion te Megen werken voor verschillende producties. Zoals ‘Expeditie Robinson’ en ‘Louisa & Rowan’. Ze zijn altijd op tijd en leveren mooie gradings. Als het aan mij ligt, werk ik graag met jullie samen aan onze toekomstige producties. 

Karin Haverschmidt

Executive Producer, Strix

Color in Motion heeft onze 3e serie van ‘Met 80-jarige de Wereld rond’ kleurgecorrigeerd. Ik was erg blij met het eindresultaat en de workflow. De grading was erg mooi en vooral de flexibiliteit van deze jongens is fantastisch aangezien ze vaak pas op het allerlaatste moment aan de slag konden. 

Siobhan-Maria de Groot

Editor in Chief, Talpa productions

I Care producties maakt vaak gebruik van Color in Motion voor het kleurcorrigeren van onze producties. Hun werkwijze is doeltreffend en flexibel. Voor ons programma ‘Het Echte Leven in de Dierentuin’ werken we met diverse soorten camera’s, allemaal met een verschillende instelling. Color in Motion maakt daar een mooi en consistent geheel van. We zijn daarom erg blij met hun diensten.

Rik

Producer, I care Productions

Werken met Color in Motion is heerlijk, omdat ze doen wat nodig is in een productieproces; flexibel zijn en kwaliteit leveren. Daarnaast denken ze mee op momenten  dat je wat anders wil. 

Sophie Hilhorst

Productie Manager, Strix/Monday Media

Dank!
Voor alle flexibiliteit en mooie afleveringen. Het zag er weer mooi uit en heb met veel plezier met jullie samengewerkt.
Hopelijk kunnen we de volgende productie ook samen doen.

Iris van Vemde

Producer “Ex on the Beach”, No Pictures Please

We waren erg tevreden met het resultaat. Na je gradings de edits zagen er veel mooier uit, de kleuren waren mooi in balans en kwamen meer tot ‘leven’. Dank voor het mooi werk en voor de eerlijke prijs die we moesten betalen. 

Tot de volgende want we hebben met veel plezier samengewerkt met jullie.

Eva Boon

Producer Philips Healthwatch, Made For Digital

Voor de kleurcorrectie van mijn docu was ik opzoek naar een passende Look&Feel, zonder dat de kleuren zouden overheersen. Ondanks dat het voor mij moeilijk was om uit te drukken wat ik voor ogen had, heeft Color in Motion mij fantastisch geholpen. Deels door hun ervaring in het graden van TV werk en ander documentaires, begrepen ze mij snel en hebben ze de docu naar een hoger level weten te tillen met hun grading. Ik was al erg blij met mijn docu maar na hun grading ben ik helemaal trots.

Matthijs Heesemans

DOCU: 12th Street, Heesemans.nl

Kleur is klasse Ilko!
Hajo Mulder

Eind-redacteur 'Douane in actie', SimpelZodiak

Color in Motion levert altijd mooie gradings en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Het is altijd fijn met ze samen te werken.

MAARTEN BARTSTRA

EXECUTIVE PRODUCER, BINKY TV

IS UW POSITIEVE REFERENTIE DE VOLGENDE DIE HIER KOMT TE STAAN. LAAT U VERRASSEN!

Pin It on Pinterest