Veelgestelde vragen (FAQ)

F.A.Q.

Algemene vragen 

Natuurlijk praten we het liefst persoonlijk met u, maar in het geval u een snel antwoord nodig heeft kijk even in het overzicht van de ‘veelgestelde vragen’ (FAQ). Misschien zit het antwoord hier wel tussen. Zo niet, laat een bericht achter dan nemen wij dezelfde dag nog contact met u op.

In welk formaat lever ik het te kleuren file aan?

Dat hangt af van het formaat waarmee het beeldmateriaal is opgenomen. Maar bij voorkeur ontvangen wij het file in (X)AVC100 (zonder graphics en LUT’s). Mocht u twijfelen neem even contact met ons op.

Kunnen we van tevoren een test grading doen?

Ja, dat doen we eigenlijk standaard. Op basis van uw briefing graden wij 3 minuten van u beeldmateriaal (bijv. cold-open) totdat we consensus over de Look&Feel hebben. 

Ik wil een 'progressive' file uploaden, maar wil het gekleurde file graag terugontvangen in 'Interlaced'. Kan dat?

Ja, dat is geen probleem…. en we rekenen daar niets extra voor 😉

Hoe upload ik een file in Frame.io?

Het uploaden van video’s, still images of audio kan door deze vanaf uw computer te slepen naar het project in Frame.io. Of selecteer New > File upload bovenin rechts in het project. Wanneer u een gehele folder upload vanaf uw computer wordt de structuur automatisch in stand gehouden. 

wanneer de upload klaar is, worden er  bij video’s hover-scrubs aangemaakt en thumbnails bij plaatjes. Niet-media bestanden worden met een file icoon aangeduid. 

Kan ik een extra persoon toevoegen aan onze folder in Frame.io?

Om additionele gebruikers toe te voegen, klik rechts bovenin op et plus tekentje (+) en nodig ze uit middels email. Als u wilt kunt u een persoonlijk bericht toevoegen aan deze uitnodiging. 

De nieuwe gebruiker zal een email notificatie ontvangen waarin hem wordt gevraagd deel te nemen aan het project. Zij moeten dan wel registreren met exact dat mailadres waarmee ze zijn uitgenodigd. Totdat ze de uitnodiging hebben bevestigd zult u hen zien als ‘Pending Collaborator’. Indien gewenst kunt u de uitnodiging nogmaals versturen.

Pin It on Pinterest